keskiviikko 6. marraskuuta 2019

7.-luokkalaisten illanvietossa oli tunnelmaa

Pohjois-Hervannan koulutalon tukioppilaat järjestivät 9. syyskuuta seiskaluokkalaisille illanvieton. Ilta alkoi kuudelta, kun nuoriso tuli sisään maksettuaan kahden euron sisäänpääsymaksun. Kenkien ja vaatteiden riisumisen jälkeen tukioppilaat ohjasivat seiskaluokkalaiset yllätysradalle, jonka he kulkivat tukioppilaiden kannustamina ja tukemina.



Radan jälkeen seiskojen päästyä hengailemaan vapaasti puhe ja tunnelma tiivistyivät. Illan aikana oli kivoja leikkejä, joihin porukka tuli mukaan reippaalla asenteella sekä kuunneltiin hyvää Kiton johtamaa musiikkia. Kun oli aikaa tai alkoi tulla nälkä, tarjolla oli makeita munkkeja sekä pitsapaloja ja mehua, jotka kuuluivat sisäänpääsymaksuun.




Halutessaan illan aikana sai osallistua myös tietovisaan, jonka järjestäjinä olivat Vilja ja Tuukka. Ohjelmassa oli myös tanssikilpailut, ja moni osallistui myös hitaiden tanssimiseen.



Illanvietto loppui yhdeksän aikoihin. Kiitos kaikille osallistuneille, tukareille sekä mahtaville tukariohjaajille ja koulusosionomi Hennalle, joita ilman tämä ilta ei olisi onnistunut!

Teksti: Tuukka 9.C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti