maanantai 2. joulukuuta 2019

Yläkoulun kaamosjuhlassa nähtiin oppilaiden hienoja esityksiä

Yläkoulun perinteistä kaamosjuhlaa vietettiin perjantaina 8.11. Oppilaskunnan järjestämässä nähtiin upeita esityksiä, ja kannustava juhlayleisö palkitsi esitykset raikuvilla aplodeilla. Juhlan teemana olivat päihteet.




Musiikkiluokka 7.C aloitti juhlan esittämällä kappaleen Wake me up before November ends. Juhlaohjelmassa oli 9.-luokkalaisten musiikin valinnaisryhmän laulu.




Yksi ohjelmanumero oli Ahvenisjärven koulun vuoden 2019 missikilpailut. Juontajina toimivat Viivi ja Nea. Misseinä näyttelivät Joonas, Jasper, Iiris ja Ibtisam. Ideana oli pitää sukupuolirooleista vapaat missikilpailut. Missikilpailun tuomaristona toimivat opettaja Taru Järvenpää, vahtimestari Jussi Innanen  ja Maritza Hedman 9.B-luokalta. Voiton vei Jasperin näyttelemä missi nimeltä Jasmin.




Juhlassa esitettiin aina musiikkiesitysten välissä tarinaa Samsan elämästä, jossa pohdittiin päihteiden käytön vaaroja.


Tanssinumeroita nähtiin monta. Tässä otteita nähdyistä esityksistä.




Eri luokkien ja valinnaisryhmien musiikkiesityksiä. Juhlassa kuultiin mm. Brom Dress, My heart will go on, Lautturi, Someone you loved ja Demons.





Juhlapuheen piti oppilaskunnan puheenjohtaja Nea Niemi 9.B-luokalta. Hän julisti myös nuuskanvastaisen julistekampanjan voittajajulisteen tekijät.


Juhla ei olisi onnistunut ilman äänentoistoryhmän apua. 




Kuvat: Marianne Parvani 9.B






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti